Protocol Covid19

Oferim un entorn segur als nostres centres

Des del Grup Oftalvist hem elaborat un protocol de prevenció alineat amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.
Aquestes mesures, que ja es compleixen de forma rigorosa a totes les nostres clíniques, tenen com a objectiu oferir la salut i protecció dels nostres pacients i professionals davant del coronavirus (Covid-19).


Protocolo covid Oftalvist

Més informacióMés informació

En el nostre compromís per cuidar de tu, tots els nostres professionals es realitzen tests de coronavirus com a mesura de prevenció.


Mesures d'higieneicono higiene covid

Totes les recepcions disposaran de gel hidroalcohòlic desinfectant de mans per a ús dels nostres pacients.

icono personal covid

El personal de la clínica atendrà amb higiene de mans i màscara amb l'objectiu de disminuir així el risc de contagi.

icono enfermera covid

S'han instal·lat pantalles protectores a les làmpades d'esquerda a les nostres consultes per a més seguretat en cadascuna de les nostres exploracions oftalmològiques.


icono hospital covid

La clínica compta amb un protocol de neteja rigorós perquè les zones comunes, així com tots els equips es netegin després del seu ús (làmpades d'esquerda, mentoneres, aparells d'exploració ocular i taules de consultes) amb productes precisos.

icono quirofano covid

Vetllem per un entorn quirúrgic lliure de contaminació exterior i interior per minimitzar al màxim qualsevol risc d'infecció a tots els nostres quiròfans.

icono pacientes covid

Els pacients han de respectar la distància de seguretat marcada als taulells ia les sales d'espera, exploració i consulta.

icono paciente covid

Els pacients només podran ser acompanyats per una persona a la consulta.


icono medidas covid

Els nostres pacients podran consultar de forma visible totes les mesures preventives a les sales d'espera, així com ser informats pel nostre personal.

¿Quines mesures de prevenció s'han pres als nostres centres?Coronavirus Test kit


Des d'Oftalvist hem adquirit uns tests de detecció d'anticossos (IgM i IgG) i/o PCR davant del coronavirus. Aquests tests han estat homologats i compten amb el marcatge CE i FDA corresponent.

Qüestionari Covid19


Tots els nostres pacients que acudeixin a consulta seran avaluats mitjançant un anamnesi complet i els prendrem la temperatura amb l'objectiu d'augmentar la seguretat i evitar al màxim el risc de contagi al Covid-19.placa petri covid

Tots els nostres professionals sanitaris són testats amb regularitat per a l'exercici normal de la seva activitat laboral.
imagen quirofano oftalvist


Aplicarem aquests tests a aquells pacients que s'hagin de sotmetre a un tractament quirúrgic per tal d'assegurar una major protecció davant del Covid-19.

La nostra prioritat és garantir la màxima seguretat als nostres centres sanitaris.


¿Què he de tenir en compte si vull demanar una cita?mascarilla covid

Acudir en la mesura del possible tot sol. En cas contrari, només podrà ser acompanyat per una persona.


El pacient, i acompanyant, hauràn d'acudir amb la mascareta als nostres centres. No obstant això, el nostre personal n'oferirà una que haurà de portar tot el temps.

Si el pacient necessita una consulta urgent i presenta símptomes de COVID19 ho ha d'indicar per activar un protocol preventiu reforçat i evitar qualsevol risc d'infecció.

laboratorio prueba covid

¿Per qué escollir Oftalvist?


Líder indiscutible en cirurgia oftalmològica làser, el Grup Oftalvist compta des de fa més de 30 anys amb les tècniques quirúrgiques més avançades del sector i amb quiròfans exclusius en grans hospitals per a tots els seus tractaments.

Tecnologia de referencia mundial

Tecnologia de referència mundial al teu abast.

quirofano oftalvist

Més de 45 clíniques a España i 18 Unitats Quirúrgiques en grans hospitals.

cirugias oculares en hospital

Més de 42.000 cirurgies a l\'any.

chica prueba ocular

Seguretat, eficàcia i benestar en tots els nostres procediments.

oftalmologos oftalvist

Més de 80 oftalmòlegs especialitzats.

imagen pacientes oftalvist

Més de 84.000 pacients nous ens visiten cada any.
¿Tens dubtes?

Et truquem


Estem a la teva disposició.
T'assessorem gratis, només has d'emplenar el formulari i ens posarem en contacte amb tu.
901 010 190


Call center Oftalvist


Informació RGPD
Subscriu-te a la NewsletterVols conèixer l'últim en les tècniques més avançades i consells per a la cura dels teus ulls?


Informació RGPD