Veure's bé, sentir-se bé

Tractaments per al
rejoveniment facial


Escull veure la diferència

Enfront l'abundant oferta de tractaments estètics actuals, molts pacients desconeixen quin és el millor per a ells.

Per això, des de la nostra Unitat de Medicina Estètica Facial i Periocular, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians oculoplàstics i oftalmòlegs estètics, estudiarem el teu cas i t'assessorarem de forma personalitzada per a que puguis retornar al teu rostre un aspecte més fresc i natural amb les millors garanties de resultats.

Els nostres tractaments estètics facials


Blefaroplàstia


Veure més

Ompliments amb àcid hialurònic


Veure més

Toxina botulínica


Veure més

Llum Polsada (IPL)


Veure més

Mesoteràpia


Veure més

Peeling químic


Veure més

Làser de plasma


Veure més

Primer estudi i diagnòstic facial¿En què consisteix?

El pacient es reuneix amb el metge especialista en cirurgia plàstica ocular, el qual ha d'estudiar cada cas en particular, i escoltar les expectatives que desitja aconseguir cada pacient. Amb això, es decideix quin tipus de tractament estètic facial i periocular és el més adequat.

Un cop escollit el tractament segons el tipus de rostre i pell del pacient, es pot procedir a la seva realització en el mateix moment de la consulta, ja que no són procediments quirúrgics, excepte si l'opció escollida és una cirurgia de parpelles o blefaroplàstia, la qual si que requereix d'intervenció quirúrgica amb anestesia.

Transcorregudes 24-48 hores després de l'aplicació del tractament estètic facial, el metge pot recomanar almenys, una revisió.

Els nostres pacients opinen


Aída R.


Pacient tractada de rosàcia amb Llum Polsada Intensa (IPL).

T’apliquen un làser de llum polsada a la zona afectada, el qual dura menys de 10 minuts i a la primera sessió ja vaig notar milloria. El resultat ha superat les meves expectatives, si hagués sabut que seria tant efectiu ho hauria fet abans.

Olaia R.


Tractament de peeling i Mesoteràpia.

Primer varen analitzar les característiques de la meva pell amb VISIA i em van recomanar 3 sessions de peeling de Tricolacètic al 30% i 2% de Mesoteràpia. Les taques del sol s'han difuminat i l'aspecte de la pell ha millorat molt, sense cap dubte repetiré els tractaments.

¿Per qué escollir Oftalvist?


Líder indiscutible en cirurgia oftalmològica làser, el Grup Oftalvist compta des de fa més de 30 anys amb les tècniques quirúrgiques més avançades del sector i amb quiròfans exclusius en grans hospitals per a tots els seus tractaments.

Tecnologia de referencia mundial

Tecnologia de referència mundial al teu abast.

quirofano oftalvist

Més de 45 clíniques a España i 18 Unitats Quirúrgiques en grans hospitals.

cirugias oculares en hospital

Més de 42.000 cirurgies a l\'any.

chica prueba ocular

Seguretat, eficàcia i benestar en tots els nostres procediments.

oftalmologos oftalvist

Més de 80 oftalmòlegs especialitzats.

imagen pacientes oftalvist

Més de 84.000 pacients nous ens visiten cada any.

Subscriu-te a la NewsletterVols conèixer l'últim en les tècniques més avançades i consells per a la cura dels teus ulls?


Informació RGPD