A Oftalvist t'oferim finançament(*) a la mida de les teves necessitats per a fer assequibles tots els nostres tractaments.

Consulta les diferents possibilitats de finançament que t'oferim en còmodes quotes un cop obtinguis el pressupost de la teva intervenció.

El nostre finançament

A la teva visita a la Clínica, informa'ns que estàs interessat/da en finançar la teva operació i et facilitarem la Informació Prèvia Normalitzada (INE) amb totes les dades de l'oferta financera per a que ho valoris.

Si estàs d'acord amb les condicions del finançament ofertes, ens has de facilitar les teves dades per tal que l'entitat financera pugui estudiar la teva sol·licitud.

Si la teva sol·licitud resulta aprovada, recopilarem una còpia de la documentació requerida i podràs signar l'operació de finançament.

Ara només resta operar-te i començar a pagar còmodament les teves quotes.

Avantatges de finançar la teva operació d’ulls

Procés àgil i senzill.

Signa el contracte a la mateixa clínica, sense necessitat d'anar al teu banc.

No existeixen despeses de notari.

Pot domiciliar els rebuts al seu banc habitual. Per més informació, Oftalvist es posarà en contacte amb vostè en menys de 24 hores els dies laborables. També pot trucar a un dels nostres operadors al 901 010 190.

¿Quina documentació necessitem?


Fotocopia del DNI de la persona que finança.

Fotocopia de l'última nòmina. Si ets autònom, la declaració de la Renta. Si ets jubilat, el justificant de la Seguretat Social dels ingressos (pensió de jubilació o justificant de classes passives).

Fotocopia de la cartilla bancària on domiciliar els pagaments o un document oficial on consti el titular del compte (el titular ha de ser el mateix que finança).

Demaneu cita prèvia al telèfon del vostre centre més proper.

(*) Entitat que comercialitza el préstec: Santander Consumer Finance, S.A., en tot cas, les operacions estàn subjectes a un estudi i aprovació per part d’aquesta entitat financera.

(**) Aquesta és la documentació mínima, podent l'entitat, en els supòsits que consideri segons els seus criteris de risc, requerir documentació addicional.
¿Tens dubtes?

Et truquem


Estem a la teva disposició.
T'assessorem gratis, només has d'emplenar el formulari i ens posarem en contacte amb tu.
901 010 190


Call center Oftalvist


Informació RGPD
Subscriu-te a la NewsletterVols conèixer l'últim en les tècniques més avançades i consells per a la cura dels teus ulls?


Informació RGPD