Oftalvist Lleida - HLA Perpetuo Socorro
Clínica Oftalmològica a LleidaCarrer Bisbe Messeguer, 3 , 25003, LleidaHorari

  • De Dilluns a Dijous:  9:00h - 14:00h i 15:00h - 17:00h.
  • Divendres: 9:00h - 13:00h i 16:00h - 18:00h.A la clínica oftalmològica d’Oftalvist Lleida trobarà un tracte personalitzat i una cartera de serveis oftalmològics basats en la màxima qualitat assistencial. A més a més som responsables del servei oftalmològic medicoquirúrgic de la Clinica Perpetuo Socorro dins del grup hospitalari HLA.

 

Un espai ubicat al centre de la ciutat, dotat amb les més sofisticades tècniques d’exploració oftalmològiques dedicades a la prevenció, diagnòstic i cura integral de la salut visual, per actuar amb al màxim ...

Llegir més +


Oftalmòlegs a LleidaLa nostra clínica oftalmològica disposa d’un equip mèdic d’oftalmòlegs a Lleida especialitzats en el diagnòstic, tractament, prevenció i cura integral de la salut ocular dels nostres pacients.

ADESLAS
AEGON
AGRUPACIÓ
ASEFA
ASISA
CASER
CIGNA
OCCIDENT
DIVINA PASTORA
DKV
GENERALI
GEROSALUD
HNA
MAPFRE
MEDIFIATC
MURIMAR SEGUROS
MUSA MUTUA SANITARIA
NÉCTAR
SANITAS
UNIÓN MADRILEÑA
VIVAZ
AFEMEFA
PLUS ULTRA / ANTARES

Especialitats tractades a aquesta clínicaBlefaritisBlefaroplàstiaCataractesCirurgia de vies lacrimalsCirurgia làser ocularCòrnia i superfície ocularDegeneració macular (DMAE)Despreniment de retinaForat macularGlaucomaMedicina estètica facialMembrana epiretinal macularMosques flotants o miodesòpsiesOclusió venosaOftalmologia generalOftalmologia pediàtricaPresbícia/Vista cansadaRetina i màculaRetinopatia diabèticaRetinosis pigmentàriaTransplantament de còrniaUll sec


¿Tens dubtes?

Et truquem


Estem a la teva disposició.
T'assessorem gratis, només has d'emplenar el formulari i ens posarem en contacte amb tu.
901 010 190


Call center Oftalvist


Informació RGPD
Subscriu-te a la NewsletterVols conèixer l'últim en les tècniques més avançades i consells per a la cura dels teus ulls?


Informació RGPD